Inbjudan till Vrakat.se-möte

Vårens stora händelse i Onsala. Vrakat.se skall ha sitt första möte den 6:e april klockan 14:00 i SS Kaparens lokaler i Gottskär, Onsala. SS Kaparen är tillsammans med Sjöräddningssällskapet och Håll Sverige rent de som driver projektet ” Optimist för havet” och där vi är underleverantörer av ilandfluten hårdplats. Vi får tillgång till deras lokal utan kostnad, så vi har fått vår andra sponsor. Den första är Länsstyrelsen som försett oss med tjugo skräpplockare. Ett stort tack till båda. Klubblokalen ligger längst ut mot väster på hamnplan i Gottskär.

Mötet

Mötet kommer att bli ett stimulerande möte mellan människor som vill göra något för miljön genom att bli vrakare. Ni vet att det finns Greta och så finns Gösta. Vi gör vad vi kan just nu. Det gör nytta både för kropp och själ att komma ut till havet och jobba för mindre mikroplast i vår fisk. Vi jobbar för ett rent hav. Det är viktigt för alla som skall vraka att komma på mötet, eftersom vi går igenom var plastavfallsdepåer är placerade, hur vi sorterar och tar hand om farligt avfall m.m. Vrakat.se skall drivas med så lite byråkrati som möjligt, men det kommer att bjudas på fika och då behöver vi veta hur många som kommer. Alla följare är givetvis välkomna ( ni behöver inte bli vrakare), bjud in vänner och ta med barn och barnbarn. Det är härligt att många kuststräckor är ”adopterade” men det finns fortfarande kvar. Vi visar på mötet var vi behöver fler vrakare!

Fyll nu i nedanstående formulär. Under meddelande kan du tex skriva, vi vill inte missa denna unika händelse och vi kommer fyra vuxna och två barn. Hoppa över webbplats.